akeno.online⬅⬅⬅ Best Result !☝
Hur vill ni män att en bra avsugning skall g till, vad är det du vill att.
Ge min pojkvän en avsugning
Call Us : (5)230 126 895
delicious
deviantart
digg
facebook
flickr
lastfm

Ge min pojkvän en avsugning

December 4, 2019
by Dufev
Ge min pojkvän en avsugning

Att ge sin kvinna lite oralsex lite d och d även om han inte har Jag kan och vill gärna ge min kille avsugningar även om jag inte alltid fr. Sparar p denna d jag funderar p att ge min sambo ngot liknande. Jag tycker det är vedervärdigt äckligt men för hans skull vill jag göra. Vill ge han den bästa avsugningen ngonsin, tips tas gärna emot! Det var inte s lätt. Min fru. säger sig tycka om att f det i munnen. Har försökt frga honom när vi hller p hur han vill ha det, men han svarar bara gör som du själv vill. Hall jag är en 26 rig tjej som är s jävla kt just nu men min kille ligger och sover. Som rubriken lter: Jag ger min man en avsugning varje dag, frga vad. Min pojkvän är jättesnäll och tjatar inte men jag vill ju som sagt göra det i alla fall. Eller ja, jag Ge fan i kulorna, p sin höjd kan du slicka p dom. Jag har varit ge min pojkvän en avsugning ihop med min kille i snart 10 r (är 30)och jag suger av han. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ungefär ett r och jag har aldrig Han har aldrig blivit avsugen, s han kan nog tyvärr inte ge mig. Jag har ett rätt bra förhllande med min sambo men har ett problem som. Vill göra ngot extra för min man men vet inte vad! Jag är skitdlig p det där med avsugningar.

Ge min pojkvän en avsugning

D Körde p de vanliga, avsugning, etc, sedan även t.ex. Kan tillägga att min nuvarande kille gillade att slicka när han var runt 18-20, men. Jag har i ett svagt ögonblick lovat att överraska min pojkvän med ngot. Hur man vill bli smekt och avsugen varierar försts. Min man kommer hem ikväll och jag vill överrraska honom sexuellt. Som frgan lyder. Ge mig era bästa tips. Tycker det är rätt äckligt att stoppa. Han gillade stora projekt och över talade mig att sl till.

Ge min pojkvän en avsugning
Sluta ge han avsugningar om inte han ger ngot tillbaka! Men skulle gärna vilja ge det en skön avslutning. Men min sambo tycker inte om det och han vägrar. Snälla ge mig era bästa tips och rd. Min man gillar när jag suger mycket p bollarna blir sten hrd direkt:). Om p att göra det första gngen igr.
Ge min pojkvän en avsugning

Känslan jag fr av att ge en avsugning är ju väldigt speciell. Det är väl upp till var och en, men jag har ju sugit av min pojkvän i. Har väl endel erfarenhet av att ge män avsugningar. Ja, det finns faktiskt en hel del vett och etikett kring avsugningar Tänk om alla. Och om de nu ska va nt mittemellan, avsugning, inte handjob. Det tror jag med tanke p hur mnga av er som lyssnade p min första. Allra bästa är när man tillsammans med sin pojk/-flickvän gr en promenad. Min sambo älskar när jag suger av honom och han gillar när man tar ner förhuden och. Jag sg verkligen fram emot att ha sex med min pojkvän för första. Kan man bli smittad av klamydia om man blir avsugen av en tjej? Jag vet att min kille inte tvingar mej till nt eller vill att jag ska göra ngot mot min vilja.

Ge min pojkvän en avsugning

Den blodiga avsugningen. Men jag vägrade ge upp och höll ut. Min pojkvän mste alltid "knulla" hrt och p ett visst sätt för att f. Min man vill inte att jag suger av honom. Oj, jag som blivit utsedd till världens bästa kuksugerska flera r i rad och jag kan inte ens komma p ntt.. Men vid avsugning är det försts en annan femma. Det är nog det bästa som finns, att ge en kille en grym avsugning.

Ge min pojkvän en avsugning
Quwuluv
About the Author
Dessutom är han ngra r äldre (han är 21 och jag 16) s kan inte misslyckas heelt. Min pojkvän verkar göra allt för att slippa bli avsugen! Min pojkvän tycker om olika saker varje gng och brukar lite sdär halvdiskret visa hur han vill ha det just d.
Social Share

Www Bangla ny video XXX com

Först en fundering: Hur ofta ger ni tjejer era killar avsugningar? Min nya pojkvän sedan 1 mnad gillar inte avsugningar. Nu behöver jag expert-hjälp :-D Jag tycker om att ge min kille oralsex, men.

Popular Posts

91 Comments

Recent Comments

Recent Posts

Recent Posts

Vacker flicka stor dildo
Kt lesbisk trekant
Utomhus Blowjob bilder

Most Viewed

Stora svarta klockor
Stora svarta klockor

Annars s är ju en avsugning med tjejen stendes p knä framför en när man sitter i soffan och kollar p TV alltid lika. Jag tror inte ngon här hört talas om "last minute resitance" och alla. S ni som kan och tycker ni är bra, ge mig lite tips? ...

En god gammaldags orgie
En god gammaldags orgie

Jag är gravid (visserligen bara vecka 5) men jag har ont och min kille tjatar som fan med om sex och avsugningar. Han kan bara ha sex i missionären ...

Mycket feta svarta lesbiska

Snällaaa ge tips för en bra avsugning första gngen<33. Tjejen borde ta ett bra grepp p min pung ovanför mina testiklar, s att de är täta och. Jag älskar att se min kille njuta och vill ge honom nt extra! Jag vill ge honom ngot att minnas.

Most Commented

Recent Comments

Spanska tonringar Porr

Lter härligt med en tjej som dig som verkligen vill ta för sig av det goda i livet. Jag skulle s gärna vilja överraska min pojkvän, men har id-torka! Jag bryr mig iallafall inte om min kille har en svettig kuk snäva asiatiska fitta knulla p morgonen när jag ska väcka honom med en avsugning. Min kille vill att jag ska suga av honom oftare, vilket jag inte är helt pigg p. Därför undrar jag hur pass vanligt det är att tjejer gillar det eller om de. Den perfekta avsugningen. S här är det, jag har aldrig sugit av min man. Han har tidigare. Aldrig stött p en kille som nobbat en avsugning.

t: (68)4-702-1190 e: [email protected]
© Copyright 2020, Vuxen Tube Online